Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2020

Начальника Трускавецького відділення ПАТ «Укрінбанк, що на Львівщині засудили до 9 років позбавлння волі

31 січня поточного року під керівництвом прокурорів Дрогобицької місцевої прокуратури, суд визнав 55-річну мешканку м.Дрогобич винною у вчиненні кримінальних правопорушень за ч.5 ст. 191(Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) ч.1 та ч 2 ст.366 (Службове підроблення) КК України.

Будучи начальником Трускавецького відділення ПАТ «Укрінбанк» в період з 19 серпня 2014 – 6 серпня 2015 року, зловмисниця зловживаючи своїм службовим становищем, з метою особистого збагачення ,привласнила грошові кошти ПАТ «Укрінбанк» в розмірі майже мільйон гривень.

Жінка отримала дану суму від громадян під виглядом укладання договорів банківських вкладів між ними та ПАТ «Укрінбанк» , проте зазначених договорів не уклала а отримані кошти на відповідний рахунок не зараховувала.

«Винахідливий» керівник привласнювала кошти собі та розпоряджалась ними на власний розсуд. Поміж тим, аби прикрити свої злочинні дії, складала та видавала завідомо неправдиві офіційні документи щодо укладання наданих договорів про зарахування отриманих від вказаних осіб грошових коштів на банківські рахунки ПАТ «Укрінбанк».

Суд визнав винною злочинницю, яка ошукувала людей майже рік та призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на дев'ять років з конфіскацією належного їй майна.

Пресслужба Прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 2214