Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.02.2020

Начальника відділу Держпродспоживслужби Львівщини затримали на хабарі у 10 тис грн

У четвер, 13 лютого 2020 року, під процесуальним керівництвом Прокуратури Львівської області «на гарячому» затримано начальника відділу управління ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області, який отримав хабара.

10 тис грн неправомірної вигоди посадовець вимагав та, зрештою, отримав від підприємця за непритягнення до відповідальності через виявлені порушення в у його діяльності.

Протиправні дії службовця зафіксували на вулиці поблизу ринку "Добробут" у Львові.

Фігуранту інкримінували ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

На даний час встановлюється причетність до злочину інших осіб, а також тривають обшуки у службових приміщеннях відомства.

Довідково: вказане правопорушення карається позбавленням волі на строк від 5 до 10 років з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю та конфіскацією майна.

Спільно із слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у місті Львові за оперативного супроводу працівників Управління стратегічних розслідувань ГУ НП у Львівській області.

Пресслужба Прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1892