Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.02.2020

Водія, який у стані імовірного наркосп’яніння збив трьох пішоходів, оголосили підозру на Львівщині

ДТП трапилась 15 лютого 2020 року на автодорозі «Городок-Комарно» на Львівщині.

За версією слідства, того дня водій автомобіля марки «ЗАЗ» із ознаками наркотичного спяніння здійснив наїзд на трьох пішоходів, які перебували на тротуарі.

Як наслідок, потерпілі потрапили до лікарні із різними травмами, де дотепер отримують необхідну медичну допомогу.

На місце події невідклано прибули працівники поліції та затримали 39-річного жителя Городоччини у порядку ст.208 КПК України.

Його дії кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Надалі фігуранту оголошено підозру та за клопотанням прокурора Городоцьким районним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

За вчинене йому загрожує від 3 до 8 років ув’язнення з трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Наразі досудове розслідування триває, проводяться усі необхідні слідчі (розшукові) дії, з метою встановлення усіх обставин справи.

Зазначимо, що відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1385