Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.03.2020

Львівські правоохоронці припинили діяльність підпільної заправки

 Чергову незаконну АЗС викрили у четвер, 12 березня 2020 року, у Сихівському районі м.Львова прокурори, спільно із обласним Управлінням СБУ, за сприяння ЛОДА і ДСНС Львівщини.

На нелегальній заправці, яка попри законні вимоги, здійснювала діяльність, зокрема, без відповідних засобів пожежогасіння та всупереч інших правил безпеки, виявили дві цистерни по 10 куб м із вмістом нафтопродуктів.

За цим фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого).

Наразі призначаються відповідні експертизи, зокрема, з питань охорони праці. Крім цього, встановлюються причетні до протиправної діяльності особи.

Довідково: санкція статті передбачає штраф від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або обмеженням волі на строк до 3 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

Пресслужба Прокуратури Львівської області

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

кількість переглядів: 1889