Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.04.2020

У Львові відбулось онлайн-засідання робочої групи з інформаційної кампанії «Захистимо Ваші права спільними зусиллями»

Чергове засідання робочої групи організували прокурори за сприяння Консультативної місії Європейського Союзу (КМЄС) в Україні.
Цього разу, у зв’язку із карантином, чергове засідання відбулось у режимі відеоконференції.
У прямому етері прокурори, спільно з міжнародними партнерами та іншими учасниками обговорили впровадження діджиталізації кампанії «Захистимо Ваші права спільними зусиллями» та можливість створення буклетів для максимального поширення інформації серед суспільства.
«Головне завдання – оперативно зорієнтувати громадян, особливо людей похилого віку або тих, хто мешкає у віддалених районах, до якої установи їм слід звертатися з певною проблемою», – зазначив заступник прокурора області Микола Друзюк.
За його словами, на офіційному вебсайті Прокуратури Львівської області буде створено пілотний розділ для поширення інформації щодо засобів правового захисту.
Спільна робота з Консультативною місією Європейського Союзу (КМЄС) в Україні, Львівською поліцією, Управлінням Служби безпеки України у Львівській області, Львівським територіальним управлінням Національного антикорупційного бюро України, Львівським регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та відділом регіонального представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у Львівській області.
 
Пресслужба Прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 625