Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2020

Підозрюваним у отриманні 1500$ доларів США хабара чиновникам із Перемишлянського району, обрали запобіжний захід

В четвер, 30 квітня, Галицький районний суд м.Львова, за клопотанням Прокуратури, обрав для заступника голови Перемишлянської районної ради та сільського голови Білецької сільради запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення 168 та 42 тис грн застави відповідно.

Нагадаємо, що чиновників, які, за версією слідства, вимагали неправомірну вигоду за працевлаштування львів’янина землевпорядником у сільраді, викрили 28 квітня цього року.

Обох затримали на отриманні 1500$ доларів США у Перемишлянському районі: одного на вулиці, іншого – у кабінеті. 44 та 53-річному посадовцям інкримінують ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Санкція цієї статті передбачає від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1449