Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.05.2020

Чоловіка, який вчинив розбійний напад, судять у Львові

Інцидент стався цьогоріч, 04 березня, близько 10:00 год, на подвір’ї пункту прийому вторинної сировини, що у Шевченківському районі м.Львова.

Того дня 49-річний раніше судимий львів’янин, спільно із невстановленою слідством особою, напав на 27-річного хлопця та погрожуючи пістолетом вимагав гроші. При цьому, завдав потерпілому, який опирався, декілька ударів у обличчя та голову. У цей час «напарник» імовірного зловмисника викрав у юнака 5400 гривень та утік з місця злочину. Іншого ж фігуранта затримав сам потерпілий та працівники поліції, які оперативно відреагували на виклик та швидко прибули на місце події.

Зазначимо, що на цей час особа співучасника злочину встановлюється, матеріали виділено у окреме провадження, де триває розслідування.

Такі дії можливого правопорушника кваліфіковано за ч.2 ст.187 КК України (розбій). До нього, за клопотанням прокурора, застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Покарання, яке йому загрожує – від 7 до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Обвинувальний акт перебуває на розгляді у Шевченківському районному суді м.Львова.

Пресслужба Прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1416