Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.07.2020

На Львівщині прокурори готують підозру для поліцейського, затриманого на отриманні 8 тис доларів США неправомірної вигоди

За процесуального керівництва Прокуратури Львівської області, слідчими Територіального управління ДБР, розташованого у м.Львові, за матеріалами фахівців Управління СБУ Львівщини, затримано заступника начальника слідчого відділу одного із територіальних підрозділів Нацполіції Львівщини, який вимагав та отримав 8 тис доларів США за перекваліфікацію злочину із умисного тяжкого тілесного ушкодження, що призвело до смерті потерпілого, на необережний злочин (з ч.2 ст.121 на ст.119 КК України). 

Задокументували підполковника поліції «на гарячому» у автомобілі на вулиці Самбірській у Дрогобичі, коли той отримував від брата підозрюваного обумовлену суму.

Дії фігуранта кваліфіковано за ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України, йому готують підозру, клопотання про обрання запобіжного заходу та відсторонення від посади.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Пресслужба Прокуратури Львівської області

кількість переглядів: 1421