Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.10.2020

Судитимуть львів’янина, який займався розповсюдженням наркотичних речовин

Львівською місцевою прокуратурою №3 скеровано до суду обвинувальний акт щодо 27-річного жителя Львова.

Його обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів).

Досудове розслідування встановило, що фігурант  організував систематичний збут наркотичних речовин, використовуючи програмне забезпечення для смартфонів – систему обміну миттєвими повідомленнями «Telegram». В ході проведення слідчих дій загальна маса вилучених наркотичних засобів (канабіс) становить 29,64 грам.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Франківського ВП ГУ НП у Львівській області, спільно з Управлінням Протидії Наркозлочинності ГУ НП у Львівській області за процесуального керівництва прокуратури.

За таку протиправну діяльність обвинуваченому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років.

Примітка: відповідно до ч.1 ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 413