Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.10.2020

700 доларів за непритягнення до відповідальності: двох головних державних ревізорів-інспекторів податкової служби викрито на одержанні неправомірної вигоди

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури слідчими ТУ ДБР, розташованого у місті Львові, за оперативного супроводу УСБ України у Львівській області, 08.10.2020, в рамках контролю за вчиненням злочину за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України, викрито на вимаганні та одержані неправомірної вигоди двох головних державних ревізорів-інспекторів ГУ ДПС у Львівській області.

Встановлено, що вказані співробітники податкової служби протягом 2020 року  вимагали та 08.10.2020 одержали від підприємця неправомірну вигоду в сумі 700 доларів США за невжиття заходів щодо притягнення останнього до відповідальності за порушення порядку виробництва та реалізації підакцизних товарів та спиртовмісної продукції на території Львівської області.

На цей час у провадженні проводяться невідкладні слідчі дії: обшуки за місцем проживання фігурантів кримінального правопорушення та приміщенні ГУ ДПС у Львівській області.

Службових осіб затримали у порядку ст.208 КПК України.

Після завершення слідчих дій, затриманим буде повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України та скеровано до суду клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення їх від посади.

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1882