Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.10.2020

На Львівщині викрито нелегальну заправну станцію

За процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, працівниками Кам’янка-Бузького ВП ГУ НП у Львівській області у смт Запитів Львівської області задокументовано діяльність автомобільної заправної станції, яка надавала послуги без ліцензії на право роздрібної торгівлі пальним Державної податкової служби України та з грубими порушеннями вимог  природоохоронного, земельного законодавства України, а також правил охорони праці, промислової і техногенної безпеки.

У ході проведення санкціонованого огляду об’єкту, працівниками поліції у супроводі працівників Золочівського райвідділу управління Служби безпеки України у Львівській області, виявлено та вилучено вибухонебезпечне обладнання та більше 3500 л дизельного палива.

За цим фактом триває досудове розслідування за ч.1 ст.272 КК України (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

Після проведення експертиз буде вирішуватися питання про повідомлення про підозру особам, причетним до вчинення цього кримінального правопорушення.

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 467