Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.10.2020

Керівник Львівської обласної прокуратури Антон Войтенко провів онлайн-зустріч з представниками КМЄС

Львівська обласна прокуратура та Консультативна місія Європейського Союзу (КМЄС) в Україні адаптують свою спільну діяльність під реалії роботи в час карантинних обмежень.

Так, у п’ятницю, 16 жовтня цього року, пройшла онлайн-зустріч керівництва обласної прокуратури та представників КМЄС. 

Голова регіонального представництва КМЄС у м. Львові Ханнелоре Вальєр привітала присутніх з завершенням реформування регіонального рівня та початком роботи Львівської обласної прокуратури.

Зокрема, Ханнелоре Вальєр зазначила: «Співпраця з прокуратурою – крок, що свідчить про незмінність намірів Європейського Союзу підтримувати Україну на шляху реформ. Регіональний підрозділ КМЄС готовий надавати всебічну підтримку Львівській обласній прокуратурі для сприяння успішному реформуванню сектору цивільної безпеки».

Представники КМЄС відзначили послідовність керівництва Львівської обласної прокуратури у сприянні тісній співпраці.

«Співпраця з КМЄС дає можливість більш ефективно виконувати свої функції. Серед інструментів їх реалізації - нові стандарти, використання інновацій і сучасних технологій. Зокрема, такий виважений підхід допоможе сформувати орган кримінальної юстиції європейського взірця, щоб у громадян був якісний доступ до правосуддя» - акцентував Антон Войтенко.

Сторони обговорили перспективу проведення, серед іншого, спільних стратегічних консультацій, тренінгів, конференцій та круглих столів.

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1449