Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.11.2020

За організацію контрабанди психотропних речовин в особливо великих розмірах затримано 31-річного жителя Одеської області

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури спільно з УСБУ у Львівській області у ході розслідування кримінального провадження за ч.3 ст.27, ч.3 ст.305 КК України, тобто за фактом незаконного переміщення через митний кордон України психотропних речовин в особливо великих розмірах, затримано 31-річного жителя м. Одеса.

Встановлено, що одесит у вересні 2018 року організував пересилання з Німеччини на територію України таблеток у кількості 1010 штук із вмістом 178,98 г особливо небезпечної психотропної речовини МДМА («екстазі»).

У ході обшуку за місцем проживання підозрюваного вилучено: наркотичні та психотропні речовини різних видів, електронні ваги, поліетиленові пакети для фасування продукції, мобільний телефон та носії інформації.

За клопотанням прокурорів судом обрано до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 10 до 12 років з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1099