Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.11.2020

Заволодіння державними коштами на понад 6 млн грн: у Львові повідомили про підозру одному з директорів фірм-підрядників

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури спільно зі слідчими СУ ГУ НП у Львівській області в ході досудового розслідування кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.191 КК України, за оперативного супроводу УСР у Львівській області ДСР НП України, вручено повідомлення про підозру директору одного із ТзОВ за фактом заволодіння бюджетними коштами.

Встановлено, що упродовж 2018-2019 років під час виконання робіт щодо заміни віконних та дверних конструкцій в Комунальному закладі Львівської обласної ради «Львівська обласна дитяча клінічна лікарня «Охматдит» керівник підрядної організації заволодів державними коштами в сумі 6 585 588 грн.

Наразі фігуранту повідомлено про підозру та готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу.

Довідково: санкція ч.5 ст.191 КК України покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1271