Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.12.2020

Людина та її права – основна цінність правової держави

Нещодавно відбулася онлайн-зустріч представників юридичної спільноти Сокальського регіону, слухачів і викладачів Малої академії наук учнівської молоді (МАН) з нагоди Міжнародного дня прав людини, аби в діалозі між юристами та молоддю нагадати, що основною цінністю правової держави є саме людина та її права.

 

Перший заступник керівника Червоноградської місцевої прокуратури Ярослав Гарасимчук розповів дітям про роль прокуратури як інституції в дотриманні прав людини та місця серед інших органів влади, її структури, основних напрямків роботи та повноважень, а також озвучив основні досягнення місцевої прокуратури на пріоритетних напрямках роботи в регіоні.

 

У ході спілкування та дискусії усі присутні зійшлися на тому, що запорукою ефективної роботи усіх державних інституцій задля людей є взаємна довіра, повага та незалежність гілок влади.

 

Додатково. На зустрічі були присутні суддя-речник Сокальського районного суду Лідія Фарина, директор Сокальської МАН Світлана Мусій, адвокат Юрій Огорілко, керівник Сокальського бюро вторинної правової допомоги Ольга Пирська, начальник Сокальського відділу державної виконавчої служби Тетяна Глушко.

 

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 509