Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.02.2021

Львівська обласна прокуратура в апеляції відстояла повернення арт-майданчика на вул.Коперника територіальній громаді Львова

Західним апеляційним господарським судом залишено в силі рішення Господарського суду за позовом Львівської обласної прокуратури щодо незаконності передачі в оренду нерухомого майна – арт-майданчика у «Львівському палаці мистецтв».

 

Як ми інформували раніше (https://lviv.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=282276), прокурори виявили порушення законодавства під час надання об’єкта площею 423,2 кв.м вартістю майже 793 тис грн у оренду, що призвело до систематичного недоотримання значних коштів обласним бюджетом: попри наявність пропозицій інших учасників, які відповідали умовам конкурсу та пропонували за оренду у кілька разів більшу суму, конкурсна комісія віддала перевагу учаснику, який запропонував найменшу плату.

 

Однак, за втручання обласної прокуратури, судом визнано недійсними результат конкурсу та договір оренди нерухомості на вул. Коперника, об’єкт оренди повернуто законному власнику.

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1046