Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.02.2021

За отримання «хабара» судитимуть колишнього голову РДА на Львівщині

Львівською обласною прокуратурою до суду скеровано обвинувальний акт щодо голови однієї з РДА Львівщини, якого обвинувачують в отриманні неправомірної вигоди за вчинення дій з використанням свого службового становища (ч.3 ст.368 КК України).

 

Як ми писали раніше (https://lviv.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=283252), посадовець на початку листопада минулого року одержав від львів’янина неправомірну вигоду у вигляді карток на дизельне пальне на 1000 л вартістю понад 21 тис грн. Натомість він мав посприяти у вирішенні питання щодо зміни цільового призначення земельної ділянки під будівництво автозаправної станції та комплексу придорожнього сервісу.

 

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУ НП у Львівській області, оперативний супровід - УСР у Львівській області ДСР НП України.

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1272