Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2021

У Львові розпочали роботу 10 окружних прокуратур – представлено керівників

Відповідно до наказу Генерального прокурора від 17.02.2021, 15 березня 2021 року розпочали свою роботу окружні прокуратури.

Колективам новостворених окружних прокуратур Львівщини представили керівників.

Так, керівником Галицької окружної прокуратури міста Львова призначено 43-річного Ігора Ольшанецького, який до призначення обіймав посаду начальника управління представництва інтересів держави в суді Львівської обласної прокуратури. В органах прокуратури працює з 2000 року.

Очолювати Франківську окружну прокуратуру міста Львова буде 44-річний Сергій Янчишин, який до призначення був, зокрема, керівником Львівської місцевої прокуратури №2. В органах прокуратури працює з лютого 1998 року.

Очільником Жовківської окружної прокуратури Львівської області стала 30-річна Марта Сміхура-Скальська, яка до цього обіймала посаду керівника Радехівської місцевої прокуратури Львівської області. В органах прокуратури працює з липня 2012 року.

Керівником Золочівської окружної прокуратури Львівської області призначено 41-річного Артура Томашевського, який до цього був очільником Львівської місцевої прокуратури №3. В органах прокуратури працює з червня 2001 року.

Очільником Пустомитівської окружної прокуратури Львівської області став 35-річний Микола Синельников, який до призначення займав посаду військового прокурора Білоцерківського гарнізону. В органах прокуратури працює з липня 2007 року.

Керівником Самбірської окружної прокуратури Львівської області призначено 44-річного Олександра Теличка, який в органах прокуратури працює з липня 1999 року. До призначення очолював Самбірську місцеву прокуратуру Львівської області.

Очільником Стрийської окружної прокуратури Львівської області став 36-річний Ігор Романюк, який до призначення обіймав посаду виконувача обов’язків начальника управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих територіального управління Державного бюро розслідувань Львівської обласної прокуратури. В органах прокуратури працює з 2006 року.

Керівником Червоноградської окружної прокуратури Львівської області призначено 37-річного Івана Мартиняка, який до реорганізації місцевих прокуратур очолював Червоноградську місцеву прокуратуру Львівської області. У органах прокуратури працює із липня 2005 року.

Очільником Яворівської окружної прокуратури Львівської області став 33-річний Ігор Шаравара, який до цього обіймав посаду заступника керівника Городоцької місцевої прокуратури Львівської області. В органах прокуратури працює з серпня 2009 року.

Дрогобицька окружна прокуратура Львівської області теж незабаром отримає свого керівника.

В оновлених відомствах працюватимуть прокурори місцевих прокуратур, які успішно пройшли три етапи оцінювання за критеріями професійної компетентності, етики та доброчесності.

 

З переліком новостворених прокуратур та відповідні територіальні громади, на які розповсюджується їх юрисдикція можна ознайомитися тут

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 2052