Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.03.2021

Підозрюваний у вбивстві дрогобицького таксиста знаходиться за ґратами

Суд задоволив клопотання Дрогобицької окружної прокуратури про обрання 60-річному уродженцю Дрогобича (зараз громадянин Російської Федерації), якого підозрюють в умисному вбивстві, запобіжного заходу у вигляді триманні під вартою (ч.1 ст.115 КК України).

 

Нагадаємо, 8 березня цього року у Дрогобичі безвісти зник 63-річний таксист, а уже 10 березня його знайшли мертвим.

 

Встановлено, що у день зникнення потерпілий підвозив підозрюваного на кладовище у Дрогобичі на могилу його батька. Знаходячись у таксі, нападник, з мотивів помсти нібито за причетність таксиста до смерті його брата у 2018 році, наніс жертві численні удари ножем в область голови і шиї, внаслідок чого потерпілий помер. Після скоєння злочину чоловік утік і переховувався у квартирі своєї матері, де його і затримали правоохоронці.

 

Досудове розслідування здійснюють слідчі Дрогобицького РВП ГУ НП у Львівській області.

 

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

 

Довідково: попередньо встановлено, що рідний брат підозрюваного помер у Дрогобичі у віці 47 років від серцево-судинного захворювання.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1417