Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.03.2021

Дотримання конституційних прав затриманих осіб перебуває на постійному контролі Львівської обласної прокуратури

Сьогодні, 29 березня, під головуванням керівника Львівської обласної прокуратури Антона Войтенка проведено нараду, у ході якої учасники обговорили питання додержання конституційних прав затриманих, ув’язнених та осіб, підданих адміністративному арешту, у спеціальних установах та інших відведених для цього приміщеннях органів поліції у Львівській області, а також при здійсненні конвоювання, охорони затриманих і взятих під варту осіб.

 

Окрему увагу учасники приділили практиці застосування заходів впливу за адміністративні правопорушення, у тому числі здійснення адміністративного затримання осіб.

 

За словами очільника обласної прокуратури, питання забезпечення дотримання конституційних прав і свобод громадян у спеціально відведених місцях органів поліції області, правомірність обмеження їх особистої свободи повинні постійно знаходитись у полі зору правоохоронних органів Львівщини.

 

Відтак за результатами наради визначено ряд заходів з метою покращення співпраці між відомствами задля забезпечення конституційних прав громадян та недопущення їх порушення.

 

У нараді взяли участь: керівництво Головного управління Національної поліції у Львівській області, Управління патрульної поліції у Львівській області, а також працівники Львівської обласної прокуратури.

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 1263