Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2021

В обласній прокуратурі відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів Львівської області

У Львівській обласній прокуратурі відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів Львівської області, на якій обговорювали стан запобігання та протидії злочинності, заходи спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації в регіоні, а також на захист інтересів суспільства, держави та громади від злочинних посягань.
У нараді взяли участь голова Львівської обласної державної адміністрації М. Козицький та керівники правоохоронних органів регіону.
Відкриваючи нараду, керівник обласної прокуратури Антон Войтенко відзначив, що завдяки належній взаємодії правоохоронних органів регіону активізовано роботу щодо виявлення та розкриття кримінальних корупційних правопорушень, злочинів, пов’язаних із використанням бюджетних коштів, у сфері земельних, бюджетних відносин, протидії гральному бізнесу та корупції, а також незаконної порубки лісу.
Разом з тим, незважаючи на позитивні зрушення, в діяльності правоохоронних органів області на окремих напрямках є ряд проблемних питань, вирішення яких потребує вжиття додаткових заходів та спільних зусиль правоохоронних органів.
Також звернуто увагу на високий рівень рецидивної злочинності, обумовлено необхідність покращання якості досудового розслідування у кримінальних провадженнях з метою недопущення порушень конституційних прав громадян.
«Впевнений, що правоохоронні органи за підтримки облдержадміністрації в змозі забезпечити законність та правопорядок на території регіону та посили наступальність у боротьбі зі злочинністю», - з такими словами звернувся до присутніх очільник обласної прокуратури та висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю правоохоронних органів задля вирішення актуальних для регіону проблем.
За результатами координаційної наради розроблено комплекс узгоджених заходів, які сприятимуть підвищенню ефективності боротьби зі злочинністю та її профілактики.


Пресслужба Львівської обласної прокуратури

 

 

кількість переглядів: 1302