Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.04.2021

Замах на вбивство: у Стрию батько намагався зарізати власного сина

За процесуального керівництва Стрийської окружної прокуратури повідомлено про підозру 52-річному жителю Стрия за незакінчений замах на умисне вбивство (ч.3 ст.15 – ч. 1 ст.115 КК України).
 
Встановлено, що 19 квітня поточного року близько 5 години ранку між чоловіком та його 22-річним сином раптово виник побутовий конфлікт. Під час якого підозрюваний, який перебував у стані алкогольного сп'яніння, маючи умисел на позбавлення життя, взяв кухонний ніж та вдарив ним потерпілого у груди.
 
Наразі потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення із проникаючим ножовим пораненням грудної клітки з лівого боку, наскрізним ушкодженням легені та перикарди.
 
Фігуранта затримали у порядку ст.208 КПК України, до суду скеровано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Досудове розслідування здійснюють слідчі Стрийського РУП ГУНП у Львівській області.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде  доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Пресслужба Львівської обласної прокуратури
 
 
 
 

кількість переглядів: 450