Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.04.2021

Понад 2 кг психотропів: у Львові судитимуть організовану групу «закладників»

Сьогодні, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт щодо чотирьох осіб з Херсонської, Миколаївської, Донецької та Львівської у складі організованої групи та жителя Одеси, яких обвинувачують у незаконному придбанні, перевезенні, зберіганні з метою збуту та збуті наркотичних засобів  на території Львова (ч.2 ст.307, ч.3 ст.307 КК України).

Як ми інформували раніше (https://lviv.gp.gov.ua/ua/news.html?_m=publications&_t=rec&id=285333&fp=210), обвинувачені реалізовували наркотичні та психотропні речовини у Львові шляхом закладання, а кошти покупці перераховували на електронні гаманці або банківські картки.

У ході досудового розслідування виявлено та вилучено 1,3 кг особливо небезпечної психотропної речовини PVP, понад 500 г амфетаміну, понад 300 г канабісу  та майже 10 г психотропної речовини MDMA.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СУ ГУ НП у Львівській області за оперативного супроводу УСР у Львівській області ДСР НП України.

Санкція інкримінованих статей передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 9 до 12 років з конфіскацією майна.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1241