Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.04.2021

Чотирьох жителів Стрия будуть судити за розповсюдження наркотиків

Львівською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо чотирьох мешканців Стрия за незаконне придбання, зберігання та незаконний збут психотропних речовин у складі організованої злочинної групи (ч.3 ст.307, ч.2 ст.306 КК України).

Встановлено, що у період з червня по жовтень 2020 року 36-річний організатор разом зі спільниками (двома чоловіками та жінкою віком 27 – 32 роки) незаконно придбали, зберігали, перевозили та збували на території Стрия психотропну речовину «амфетамін». Потенційних клієнтів підшукували із числа наркозалежних осіб і збували їм наркотичні речовини «з рук в руки».

 

Загалом правоохоронці задокументували 8 епізодів злочинної діяльності.

 

У ході проведення обшуків за місцем проживання обвинувачених вилучили 80 г амфетаміну.

 

Досудове розслідування здійснювали слідчі слідчого управління Головного управління Національної поліції у Львівській області за оперативного супроводу Львівського управління ДВБ Національної поліції України.

 

За вчинення вказаного злочину обвинуваченим загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1243