Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.05.2021

У Червонограді викрили торговця метадоном

За процесуального керівництва Червоноградської окружної прокуратури повідомлено про підозру у незаконному збуті наркотиків, вчиненому повторно, жителю Червонограда (ч.2 ст.307 КК України).
 
Встановлено, що у Червонограді 39-річний місцевий мешканець при особистій зустрічі з покупцями збував наркозалежним містянам метадон.
 
У ході проведення обшуків за його місцем проживання та інших осіб, які можуть бути причетними до розповсюдження наркотиків, вилучено: метадон, марихуану, пристрій для її куріння, шприци, холодну зброю, бойові припаси та інші докази злочинної діяльності.
 
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Вживаються заходи для встановлення всіх осіб, причетних до такої злочинної діяльності.
 
Заходи з викриття проводилися прокуратурою спільно з слідчими Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області, оперативний супровід – працівники сектору кримінальної поліції Червоноградського РВП ГУ НП у Львівській області.
 
Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Пресслужба Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 399