Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.07.2021

У Львівській обласній прокуратурі відбулась зустріч з представниками КМЄС

До Львівської обласної прокуратури завітала делегація Консультативної місії Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України, яку представили Мерт Пало (Естонська Республіка) – керівник відділу з питань організованої злочинності, Ірмантас Мікеліоніс (Литовська Республіка) – старший радник з питань прокуратури та Антоніна Старченкова – експертка з питань спеціалізованих правоохоронних органів.

Львівську обласну прокуратуру представив заступник керівника Микола Друзюк, начальники відділів нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю Валерій Заярський та міжнародно-правового співробітництва Мирослава Паламарчук.

У рамках проєкту «Посилення спроможностей правоохоронних органів України на регіональному рівні у боротьбі з організованою злочинністю шляхом підтримки роботи міжвідомчих груп з протидії злочинності в регіонах України» було передано обладнання для діяльності міжвідомчої робочої групи у протидії організованій злочинності.

Під час зустрічі, учасники обговорили проблемні питання, які виникають у ході роботи на вказаному напрямі та обмінялись досвідом.

На завершення заступник керівника Львівської обласної прокуратури Микола Друзюк подякував іноземним партнерам за надану технічну підтримку з метою посилення можливостей прокуратури у протидії організованій злочинності та висловив сподівання на подальшу співпрацю.

 

Пресслужба Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1364