Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.07.2021

Судитимуть заступницю начальника одного із відділів державної виконавчої служби міста Львова

Франківською окружною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт щодо заступниці начальника одного із відділів державної виконавчої служби міста Львова за фактами несанкціонованої зміни інформації, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах, автоматизованих системах, комп’ютерних мережах, а також в умисному перешкоджанні виконанню рішення суду, вчиненого службовою особою (ч.1 ст.362, ч.2 ст.382 КК України).

Встановлено, що жінка незаконно вилучила з реєстру боржників чоловіка, автомобіль якого знаходився під обтяженням, після чого він зміг відчужити його. Таким чином обвинувачена завдала шкоди страховій компанії, яка є у виконавчому провадження стягувачем та перешкодила виконанню рішення суду.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СВ Львівського РУП №1 Головного управління Національної поліції Львівської області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1180