Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2021

У Львівській обласній прокуратурі відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Незалежності України

 

Сьогодні, 20 червня, напередодні святкування Дня Державного Прапора та 30-річчя Дня Незалежності України керівник Львівської обласної прокуратури Антон Войтенко за фахову та професійну діяльність відзначив працівників обласної прокуратури.
«Незалежній Україні 30 років. Цей день є результатом багаторічної боротьби українського народу за право мати свою незалежну державу. Саме під синьо-жовтим знаменом наш народ утвердив віковічну ідею про державність, самостійність і до сьогодні сучасні воїни-герої захищають цілісність держави. Наш обов’язок бути відповідальним за свою Батьківщину. А захист прав, свобод людини та громадянина, зміцнення законності та правопорядку є головними завданнями органів прокуратури» – зазначив керівник обласної прокуратури у вітальному слові.
За словами Антона Войтенка, саме невтомна праця, віра у світле майбутнє, наполегливість, принциповість та істинний патріотизм стануть запорукою успіху рідної держави.
Також участь у святковому заході взяли голова Львівської облдержадміністрації, голова Львівської обласної ради, керівництво УСБУ у Львівській області та ГУ НП  у Львівській області.
Під час урочистих заходів за тривалу та бездоганну службу в органах прокуратури, зразкове виконання службових обов’язків,  вагомі досягнення у роботі та з нагоди Дня Незалежності України працівників прокуратури відзначено відомчими нагородами та відзнаками.

 

Відділ інформаційної політики
Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 2084