Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.08.2021

Систематичні хабарі - підозрюють інспектора Галицької митниці

За процесуального керівництво Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру старшому державному інспектору Галицької митниці за фактом одержання неправомірної вигоди (ч.1 ст.368 КК України).

За даними слідства, інспектор митного посту «Мостиська» розробив злочинну схему систематичного одержання неправомірної вигоди у розмірі 1 500 грн  від громадян України за зменшення митних платежів при ввезенні товарів на територію України по смузі руху «Червоний коридор».

Наразі тривають слідчі дії, вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення його від посади. Встановлюється причетність інших осіб до вчинення вказаного кримінального правопорушення.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Першого слідчого відділу Територіального управлінням Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України, за сприяння відділу внутрішньої безпеки Львівської митниці.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1536