Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2021

Судитимуть мешканця Львівщини, який зберігав особливо небезпечні наркотики, а біля свого дому вирощував понад 100 рослин коноплі

Прокурорами Жовківської окружної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 67-річного чоловіка, якого обвинувачують у посіві та вирощування коноплі, незаконному придбанні, виготовленні та зберіганні наркотичних засобів без мети збуту (ч. 2 ст. 310, ч.ч. 1, 2 ст. 309 КК України).

За даними слідства встановлено, що в одному із сіл колишнього Жовківського району обвинувачений біля свого дому незаконно вирощував 100 рослин коноплі. А під час обшуків у домі було виявлено та вилучено понад пів кілограма особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу.

Під час повторного обшуку правоохоронці виявили, що господар дому повторно засіяв коноплю у кількості понад 20 рослин, а у будинку він знову зберігав канабіс.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ ВП №2  Львівського РУП ГУ НП у Львівській області.

Максимальне покарання, яке загрожує фігуранту – позбавлення волі на строк до 7 років.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1184