Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2021

У Дрогобицькій окружній прокуратурі за підсумками I-го півріччя відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів

На днях у приміщенні Дрогобицької окружної прокуратури відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів, на якій обговорено стан запобігання й протидії злочинності та корупції у районі за І півріччя 2021 року.

В заході взяло участь керівництво Дрогобицького районного відділу поліції ГУ Нацполіції в області, Дрогобицького РВ управління СБУ у Львівській області, ДУ «Дрогобицька ВК №40 та директор Державного підприємства «Дрогобицьке лісове господарство».

Відкриваючи нараду, керівник окружної прокуратури Євген Давидов відзначив, що унаслідок вжитих заходів на окремих напрямах наявна тенденція щодо зниження рівня злочинності. Вдалося зменшити кількість вчинених особливо тяжких та тяжких кримінальних правопорушень, злочинів проти власності, менше вчинено злочинів групою осіб.

Водночас, вжиті правоохоронними органами організаційно-практичні заходи не є достатніми для ефективного вирішення нагальних проблем, що в свою чергу призводить до соціальної напруженості в суспільстві та негативно позначається на криміногенній ситуації в регіоні в цілому.

Із врахуванням висловлених пропозицій, за результатами координаційної наради розроблено комплекс узгоджених заходів, які сприятимуть підвищенню ефективності боротьби зі злочинністю на підвідомчій окружній прокуратурі території.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 400