Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.09.2021

Підпільний гральний бізнес у Золочеві – судитимуть членів організованої групи

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно трьох учасників організованої групи за фактом незаконної діяльності з організації або проведення азартних ігор, лотерей вчиненої у складі організованої злочинної групи (ч. 3 ст. 28 – ч. 2 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, з лютого минулого року по червень поточного року, в нежитловому приміщенні міста Золочів працював незаконний гральний заклад, який організували троє мешканців Львівщини.

З цією метою учасники групи облаштували орендоване приміщення усім необхідним приладдям для належного функціонування де вони надавали доступ до азартних ігор, які проводилися у мережі Інтернет, з використанням програмних продуктів онлайн-системи.

Обвинувачені діяли конспіративно, надавали доступ до участі в азартних іграх лише «перевіреним гравцям», котрі будуть зберігати інформацію про діяльність закладу у таємниці.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Слідчого управління Головного управління Національної поліції області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1274