Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.10.2021

Різанина біля супермаркету у Великих Грибовичах – підозрюваного пенсіонера взяли під варту

Суд задоволив клопотання прокурорів Галицької окружної прокуратури про обрання найсуворішого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права внесення застави раніше не судимому 61-річному чоловіку, якого підозрюють в умисному вбивстві та замаху на умисне вбивство (ч.1 ст.115, ч.2 ст.15 – п.13 ч.2 ст.15 КК України).

Розслідуванням встановлено, що 08 жовтня цього року близько 10 год вечора у селі Великі Грибовичі поблизу місцевого супермаркету між підозрюваним та двома місцевими жителями виник конфлікт. У ході якого, фігурант дістав ніж та почав ним наносити удари потерпілим. Від отриманих травм 47-річний чоловік помер на місці, а його 53-річний товариш залишився живим лише завдяки своєчасно наданій медичній допомозі. Наразі він перебуває у медичному закладі у важкому стані.

Після вчинення злочину, пенсіонер втік із місця події. Однак, пізніше був знайдений та затриманий правоохоронцями у порядку ст. 208 КПК України.

Досудове розслідування триває, здійснюють його слідчі СВ відділу поліції № 1 Львівського районного управління поліції ГУ НП у Львівській області.

 

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1452