Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.10.2021

РЕЗУЛЬТАТИ ПРОВЕДЕННЯ Ⅱ ЕТАПУ ДОБОРУ (СПІВБЕСІДИ) з кандидатами на вакантні посади прокурорів Львівської обласної прокуратури у порядку переведення до органу прокуратури вищого рівня

На виконання п. 4 розділу VII Порядку переведення прокурора до органу прокуратури вищого рівня, затвердженого наказом Генерального прокурора № 454 від 16.09.2020 (далі – Порядок), оприлюднюємо списки кандидатів з набраними загальними балами за результатами проведення співбесіди за наступними посадами:

- вакантною посадою прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Львівської обласної прокуратури;

- вакантною посадою прокурора відділу нагляду за додержанням законів при розслідуванні злочинів проти життя управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю Львівської обласної прокуратури;

- тимчасово вакантною посадою прокурора відділу міжнародно-правового співробітництва Львівської обласної прокуратури

 

Звертаємо увагу!

У разі наявності обставин, які не досліджувалися Комісією під час проходження кандидатом будь-якого етапу добору та могли вплинути на кількість набраних ним загальних балів, такі бали за підсумками кожного з етапів добору можуть бути предметом оскарження.

Скарга подається особисто кандидатом до Комісії або на її електронну пошту не пізніше 5 робочих днів від дня оприлюднення загальних балів за підсумком кожного з етапів.

У разі надсилання на електронну пошту Комісії документи оформлюються за правилами, визначеними у пунктах 2, 3 розділу IV цього Порядку.

Скарги розглядаються на засіданні Комісії впродовж 5 робочих днів після закінчення строку на їх подання з прийняттям рішень про задоволення або відмову в задоволенні.

Про прийняте рішення письмово повідомляється кандидат шляхом направлення листа на електрону пошту, вказану ним у заяві.

Повторні скарги та від інших осіб, а також подані з порушенням установленого строку та порядку не приймаються і не розглядаються.

Скарги розглядаються на засіданні Комісії впродовж 5 робочих днів після закінчення строку на їх подання з прийняттям рішень про задоволення або відмову в задоволенні.

Електронна адреса кадрової комісії [email protected]

 

кількість переглядів: 1491