Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.11.2021

Заволодіння майже пів мільйона гривень бюджетних коштів на вивезенні сміття з м. Львова – підозрюється організована група осіб

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру 3 особам у складі організованої групи у незаконному заволодінні майном (ч.5 ст.191 КК України).

За даними слідства, один із керівників суб’єкта господарської діяльності – виконавець робіт та двоє пособників подали для оплати до уповноважених структурних підрозділів Львівської міської ради підроблені офіційні документи із внесеними до них неправдивими відомостями (в частині завищеної відстані перевезення твердих побутових відходів та пробігу транспортних засобів).

Таким чином, останні заволоділи бюджетними коштами на загальну суму майже 500 тис грн.

Слідчі дії тривають, фігурантам обрано запобіжний захід у виді нічного домашнього арешту.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Головного управління Нацполіції в області за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 979