Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.12.2021

У Львівській обласній прокуратурі відбулися урочистості з нагоди 30-річчя української прокуратури

Враховуючи визначну роль органів прокуратури України у зміцненні законності, захисті прав громадян та інтересів держави, а також внесок працівників прокуратури у справу розбудови України як правової держави, відповідно до Указу Президента України, щорічно 1 грудня працівники прокуратури відзначають професійне свято. А 2021 рік – ювілейний для прокуратури.

Керівник Львівської обласної прокуратури Антон Войтенко привітав працівників прокуратури із професійним святом та ювілейною для інституції датою, подякував за сумлінну роботу в умовах сьогодення й неоціненний внесок у справу формування України як правової держави.

«Сьогодні прокуратура довела свою здатність безкомпромісно боротися з посяганнями на права і свободи громадян та відстоювати інтереси держави. Адже основним нашим завданням є захист прав і свобод кожного громадянина, загальних інтересів суспільства та держави, задля панування в Україні закону та справедливості в ім’я Людини!», – зазначив Антон Войтенко у вітальному слові.

Участь у святковому заході взяли керівництво правоохоронних органів області, представники влади та обласної організації Союзу юристів України, а також ветерани органів прокуратури Львівщини.

Під час урочистих заходів за тривалу та бездоганну службу в органах прокуратури, зразкове виконання службових обов’язків,  вагомі досягнення у роботі та з нагоди професійного свята кращих працівників органів прокуратури Львівщини відзначено високими нагородами, грамотами та подяками від Офісу Генерального прокурора, обласних та місцевих органів влади, інших правоохоронних структур.

кількість переглядів: 750