Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.01.2022

Намагалися підкупити поліцейських: судитимуть двох мешканців Червонограда

Прокурорами Червоноградської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальні акти у двох кримінальних провадженнях щодо мешканців Червоноградського району, яких обвинувачують у пропозиції та наданні неправомірної вигоди службовій особі (ч. 1 ст. 369 КК України).

У серпні минулого року у містах Червоноград та Сокаль працівниками патрульної поліції було зупинено транспортні засоби, водії яких здійснювали керування ними у стані алкогольного сп’яніння. З метою уникнення відповідальності, вказані особи запропонували та надали працівникам поліції неправомірну вигоду у розмірі 1400 та 1700 гривень, від отримання якої останні відмовилися.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Червоноградського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

 

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 297