Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.01.2022

Гральний бізнес у Львові – судитимуть 5 членів злочинної організації

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт відносно 5  членів злочинної організації, за фактом незаконного зайняття гральним бізнесом (ч.ч. 1,2 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч.1 ст. 203-2 КК України).

За даними слідства, впродовж 2020 року обвинувачені організували та здійснювали на території м. Львова діяльність з незаконного зайняття гральним бізнесом з облаштуванням покерного клубу, а також онлайн-казино через мережу інтернет. Для цього члени злочинної організації обладнали та організували приміщення в центрі Львова, де відвідувачі мали доступ до азартних ігор, в тому числі, на гральних автоматах, обов’язковою умовою участі в яких була сплата гравцем готівкових коштів для можливості здійснення ставок.

У ході проведення санкціонованого обшуку приміщення у м. Львові виявлено та вилучено: робочу станцію адміністратора (ноутбук та системний блок комп’ютера), програмні модулі спеціалізованого програмного забезпечення, чорнову бухгалтерію, комп’ютерну техніку, мобільні телефони.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного управління Нацполіції у Львівській області, за оперативного супроводу УСР у Львівській області ДСР НП України. 

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1272