Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2022

У Жовківській окружній прокуратурі провели круглий стіл з питань земельних відносин

Під головуванням керівниці Жовківської окружної прокуратури Марти Сміхури-Скальської, пройшов черговий круглий стіл із представниками 8 об’єднаних територіальних громад щодо обговорення проблемних питань та взаємодії з питань захисту держави у сфері земельних відносин,  державної/комунальної власності, а також в екологічній сфері.

Учасниками круглого столу обговорено ряд проблемних питань, зокрема щодо взаємодії при стягненні безпідставно збережених коштів за використання земельних ділянок, щодо можливого стягнення коштів за договорами, укладеними територіальними громадами з недобросовісними сторонами.

Кожен з учасників заходу висловив свої бачення та причини проблем, пропозиції щодо вжиття комплексу дієвих заходів, спрямованих на забезпечення дотримання природоохоронного законодавства.

За результатами обговорення узгоджено порядок оперативного обміну інформацією з метою невідкладного та дієвого вжиття прокуратурою заходів представницького характеру для поновлення порушених інтересів територіальних громад та держави.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 290