Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.04.2022

У Львові затримано одесита, якого підозрюють в організації незаконного переправлення військовозобов’язаних за кордон 

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру 23-річному одеситу, який організував схему незаконного переправлення чоловіків призовного віку за кордон (ч. 3 ст. 332 КК України).

За даними слідства, у місті Львові підозрюваний організував схему незаконного переправлення призовників через кордон України. Фігурант шукав «клієнтів» за допомогою каналів у Telegram, пропонуючи за 2 000 доларів США посприяти в отриманні фіктивних документів, які надавали б право перетину кордону військовозобов’язаним чоловікам.

Фігуранта затримано в порядку ст. 208 КПК України після одержання 2 000 доларів США.

Слідчі дії тривають, вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Слідчого управління ГУ НП у Львівській області, за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України та Управління міграційної поліції ГУ НП у Львівській області. 
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Відділ інформаційної політики 
Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1513