Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.05.2022

Тримання під вартою – суд обрав запобіжний захід чоловіку, в якого правоохоронці знайшли наркотиків на понад 600 тис грн

За процесуального керівництва прокурорів Франківської окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру 25-річному чоловікові за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту та незаконного збуту наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, фігурант займалася збутом наркотичних засобів. Під час затримання у підозрюваного виявлено та вилучено пакетики з особливо небезпечним наркотиком – канабісом, загальною масою понад 1,2 кг.

Окрім цього, у ході обшуків у помешканні чоловіка, правоохоронці також виявили значну кількість психотропних речовин та наркотичних засобів. За попередньою оцінкою, вартість вилучених заборонених речовин становить понад 600 тис грн.

За клопотанням прокурора, суд обрав фігуранту запобіжний захід у виді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають, досудове розслідування здійснюється слідчими СВ відділу поліції №1 ЛРУП №2 ГУ НП у Львівській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 285