Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.06.2022

На лаві підсудних чоловік, у якого знайшли на 1 млн грн наркотиків та психотропів

Прокурорами Франківської окружної прокуратури міста Львова скеровано до суду обвинувальний акт щодо 36-річного чоловіка, якого обвинувачують у незаконному придбанні та зберіганні з метою збуту наркотичних засобів та психотропних речовин у особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що за грошову винагороду фігурант отримував пакунки із наркотичними засобами та психотропними речовинами, фасував їх, а у подальшому розповсюджував на території міста Львова.

В ході обшуків в обвинуваченого було виявлено та вилучено наркотики та психотропи, зокрема канабіс, МДМА, кокаїн, метадон, PVP, метамфетамін, амфетамін.

Загальна вартість вказаних заборонених засобів та речовин на чорному ринку становить близько 1 000 000 грн.

Досудове розслідування здійснювали слідчі СВ відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2 ГУ НП у Львівській області.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її' вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

 

 

 

кількість переглядів: 1211