Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.08.2022

23-річного самбірчанина обвинувачують у торгівлі наркотиками та психотропами

Самбірською окружною прокуратурою завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 23-річного місцевого жителя, якого обвинувачують у збуті особливо-небезпечних наркотичних та психотропних речовин, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що обвинувачений організував на території Самбора продаж особливо небезпечної наркотичної речовини –  марихуани. Окрім цього, він зберігав з метою збуту психотропну речовину МДМА.

Під час обшуку за місцем проживання фігуранта та в гаражному приміщенні, яке перебуває у його користуванні, виявлено та вилучено велику кількість розфасованої марихуани та зіп-пакет з таблетками МДМА.

Слідчий суддя погодився із доводами прокурора та обрав підсудному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а також наклав арешт на його майно.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 295