Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2022

У Львові викрито організовану злочинну групу, яка займалась продажем героїну на суму понад півмільйона гривень

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури  викрито та повідомлено про підозру трьом мешканцям Львова, учасникам організованої злочинної групи, у незаконному зберігання та збуті особливо небезпечного наркотичного засобу (ч. 3 ст. 307 КК України).

За даними слідства, організував злочинну групу раніше судимий 35-річний львів’янин, залучивши до незаконної діяльності ще двох місцевих мешканців. Схема збуту героїну працювала на території Львова та області. Продаж особливо небезпечного наркотику здійснювався із рук у руки, довіреним клієнтам під час особистих зустрічей, на попередньо узгодженому місці.

Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України, одного із них правоохоронці затримали «на гарячому» – безпосередньо під час продажу особливо небезпечного наркотичного засобу.

Під час обшуків за місцем проживання фігурантів було виявлено та вилучено героїн і понад кілограм канабісу. Загальна вартістю вилученого на чорному ринку становить майже 600 тис грн.

Слідчі дії тривають, наразі всім учасникам організованої злочинної групи обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.  Встановлюється причетність інших осіб до вчинення даного злочину.

Досудове розслідування здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівської області за оперативного супроводу Управління протидії наркозлочинності у Львівській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1390