Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.08.2022

Директора будівельного підприємства підозрюють у заволодінні більш як 300 тис грн під час ремонту школи у Пустомитах

За процесуального керівництва прокурорів Пустомитівської окружної прокуратури повідомлено про підозру керівнику одного із львівських будівельних підприємств у заволодінні бюджетними коштами шляхом зловживання службовим становищем (ч. 4 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, відділ освіти Пустомитівської міської ради оголосив тендер на ремонту приміщення однієї зі шкіл. За результатами тендеру із очолюваним підозрюваним підприємством було укладено договір.

З метою заволодіння бюджетними коштами, фігурант підробив офіційні документи із завищенням даних щодо обсягів виконаних робіт, внаслідок чого заволодів понад 300 тис грн.

Суд погодився із доводами прокурора і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають, досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими СВ відділу поліції № 3 Львівського районного управління поліції № 2 Головного управління Національної поліції у Львівській області, за матеріалами Львівського РВ УСБУ у Львівській області.

Примітка: Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1129