Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
31.08.2022

Завдяки прокурорам майже 200 тис грн застави стягнуто в дохід держави

На розгляді Миколаївського районного суду перебуває обвинувальний акт стосовно раніше судимого 43-річного місцевого жителя, якого обвинувачують у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті наркотичного засобу, вчиненому повторно (ч. 2 ст. 307 КК України). Рішенням суду чоловікову обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, із можливістю внесення застави в розмірі майже 200 тис грн, яку останнім внесено.

Однак, у зв’язку із неодноразовим грубим порушенням обвинуваченим умов попереднього запобіжного заходу у вигляді застави, прокурорами Миколаївського відділу Стрийської окружної прокуратури до суду подано клопотання про звернення застави у дохід держави та обрання останньому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке задоволено та кошти стягнуто в дохід держави.

Судовий розгляд триває.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
 
Відділ інформаційної політики 
Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 1106