Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.09.2022

На Стрийщині викрито злочинну групу, яка займалася торгівлею психотропних речовин

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури та Стрийської окружної прокуратури повідомлено про підозру трьом учасникам організованої злочинної групи за фактом незаконного збуту психотропних речовин (ч. 3 ст. 307 КК України).

В ході досудового розслідування встановлено, що мешканці Стрия, серед яких двоє чоловіків та одна жінка, за допомогою одного з телеграм-каналів здійснювали систематичний збут психотропних речовин на території Стрийського району методом закладок.

Під час чергового збуту психотропної речовини «PVP» учасники групи були затримані. За результатами проведених обшуків за місцем їхнього проживання виявлено та вилучено зазначену психотропну речовину.

Окрім цього, один з учасників групи підозрюється в ухиленні від призову на військову службу під час мобілізації.

Наразі підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Заходи з викриття злочинної групи проводилися за оперативного супроводу Львівського управління ДВБ НП України. Досудове розслідування здійснюється слідчими Стрийського районного управління поліції ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 305