Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.09.2022

Хабарі за незаконну передачу в оренду приміщення – на Львівщині затримано директора державної установи

За процесуального керівництва прокурорів Львівської обласної прокуратури затримано та повідомлено про підозру директору Львівської філії однієї із державних установ сільськогосподарського спрямування за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, посадовець організував схему передачі за грошову винагороду в оренду приміщення, що знаходиться на балансі підпорядкованої йому установи, без укладення відповідних договорів та проведення офіційної оплати. 

Правоохоронці затримали організатора схеми згідно зі ст. 208 КПК України, під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 30 тис грн.

Наразі тривають слідчі дії.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Слідчого управління Головного управління Національної поліції Львівської області, за матеріалами Управління СБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1122