Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.10.2022

Директора підрядної організації підозрюють у заволодінні понад 130 тис грн під час реконструкції одного з парків Львова

За процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури міста Львова повідомлено про підозру 44-річному генеральному директору одного із господарських товариств Львівщини за фактами заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та службового підроблення ( ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, між Львівською міською радою та очолюваним підозрюваним товариством було укладено договір на проведення капітального ремонту міського парку.  Директор підрядної організації підписав акти приймання виконаних будівельних робіт, частину з яких виконано не було.  

Кошти за вказані роботи перераховувалися на рахунок товариства, що надало можливість директору розпоряджатись ними.

Внаслідок таких дій підозрюваний завдав збитків державному бюджету на суму понад 130 тис грн.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Львівського РУП № 1 ГУ НП  у Львівській області за оперативного супроводу УСР у Львівській області ДСР НП України.

 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 256