Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2022

У Львові одесита засудили до 9 років неволі за розбійний напад

Галицький районний суд м. Львова підтримав позицію Галицької окружної прокуратури та засудив 35-річного мешканця Одеської області до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна за вчинення розбою в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 187 ККУ).

Прокурори у суді довели, що раніше неодноразово засуджений за крадіжки чоловік напав на потерпілого біля під’їзду одного з будинків у Львові на пл. Кропивницького.

Нападник намагався потрапити  в будинок, щоб купити  горілку, постраждалий – щоб провідати дітей від першої дружини. Між ними виникла суперечка, кому швидше відчинять браму. Відтак, засуджений почав бити співрозмовника кулаками в голову, зламавши йому щелепу 

Тоді рецидивіст забрав у напівпритомного потерпілого наплічник, у якому були 13 тис. грн і  мобільний телефон.

Попри те, що обвинувачений у суді лише частково визнав  свою провину, суд погодився з доводами прокуратури і визнай його винним.  

Досудове розслідування здійснили слідчі ЛРУП №1 ГУ НП у Львівській області.         

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Відділ інформаційної політики

Львівської обласної прокуратури

кількість переглядів: 287